Welkom!

Middels deze website wil ik mijzelf voorstellen en hoop ik u een korte indruk te geven van wat ik voor u kan betekenen.

Introductie

Mensen met wie ik gewerkt heb zullen mij typeren als een pragmatisch persoon, die door een helikopterview goed kan prioriteren. Ik heb ervaring als leidinggevende (middle-management) van zowel financiële - als ICT afdelingen. Hierdoor kan ik meepraten op vrijwel alle bedrijfsvoeringsthema's (behalve P&O). Ik ben een teamspeler, maar kan ook uitstekend soleren als self-starter.

Mijn werkstijl, werkgemak en werkplezier is samen te vatten in:

creatief analyseren - sturend organiseren - verbinden

Expertise

Bedrijfsvoering ICT Interim management Financiën & Control Informatie management Advies Integrale Servicedesk

De laatste jaren ben ik vooral werkzaam geweest in de publieke sector bij zorgaanbieders, een gemeente en softwareleveranciers. Deze 3 soorten opdrachtgevers hebben allemaal te maken met wijzigende wet- en regelgeving en de bijbehorende, veranderende inrichting van de bedrijfsvoering. Mijn kennis van alle partijen en kennis van de (on)mogelijkheden zorgen voor een interessante kijk op diverse zaken. 

Betrokken bij ECD- en EPD-selectietrajecten en implementaties. Ervaring met de interne begeleiding van audittrajecten van processen (risico’s en beheersmaatregelen) en applicaties (o.a. informatiebeveiliging).  Kennis gemaakt met de rol business analist en product owner. Daarnaast als projectleider betrokken bij het herinrichten van een integrale servicedesk.

Voor details verwijs ik naar mijn LinkedIn profiel. U kan uiteraard ook mijn CV opvragen. 

Wellicht kan ik uw organisatie hiermee van dienst zijn!

Opdrachtgevers

Neem contact op

Captcha image
Show another codeToon een andere code
Verzenden
Bekijk ook mijn Linkedin!